Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 18 maart 2020

Vacature secretaris regiobestuur D66 Noord-Brabant

Het regiobestuur is een prachtige plek om te werken en invulling te geven aan je ambitie om een bijdrage te leveren aan onze mooie vereniging. De sfeer is collegiaal en gericht op het samen enthousiast werken aan de taken die het regiobestuur heeft.

De secretaris is het ‘procedurele geweten’ van het bestuur. Hij of zij zorgt ervoor dat de besluitvorming conform de Statuten en het Huishoudelijk Reglement van de vereniging verloopt en is daarvoor het aanspreekpunt voor de leden en de bestuurders.

Binnen ons regiobestuur hebben we oog voor het verantwoord verdelen van de werkzaamheden om te voorkomen dat de functie te zwaar wordt en het ten koste zou gaan van het werkplezier. We werken samen op basis van ieders competenties en houden rekening met ieders werk- en privé omstandigheden. Daardoor blijven verantwoordelijkheid en werkplezier in balans.

Ben je geïnteresseerd en voel je je aangetrokken tot deze mooie functie? Meld je dan aan door te mailen naar secretaris@d66noordbrabant.nl. De deadline hiervoor is 3 april!
Op 4 april zal de e-voting open gezet worden, waarbij ook een kort voorstelfilmpje bijgevoegd zal worden.

Voor vragen kan je terecht bij Tamara.vanrossum@d66noordbrabant.nl