Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Introductieactiviteit voor JD leden met Boris van der Ham (online)

Maandag 19 oktober op ZOOM

Maandag 19 oktober komt oud-Tweede Kamerlid voor D66 en tevens oud-voorzitter van de Jonge Democraten Boris van der Ham online bij ons langs om zijn politieke ervaringen te delen én al jouw vragen te beantwoorden! ...

Maandag 19 oktober komt oud-Tweede Kamerlid voor D66 en tevens oud-voorzitter van de Jonge Democraten Boris van der Ham online bij ons langs om zijn politieke ervaringen te delen én al jouw vragen te beantwoorden!

Wil jij weten wat je allemaal kan doen binnen de Jonge Democraten (Brabant)?  Of hoe je op deze manier kan doorstromen naar de landelijke politiek? Of wil je gewoon weten hoe hij zijn tijd in de Tweede Kamer heeft ervaren?

Kom dan zeker naar deze introductieactiviteit via ZOOM om al je prangende vragen te stellen of kennis te maken met de Jonge Democraten Brabant!

Het is voor iedereen mogelijk om deze avond te bezoeken. Je hoeft dus niet al lid te zijn van de Jonge Democraten om deel te nemen.

Dus ben je geïnteresseerd in politiek of maatschappelijke thema’s? Kom dan ook ZOOM’en 19 oktober! De link zal gedeeld worden op https://brabant.jongedemocraten.nl/. Aanmelden is niet nodig.

Tot dan!

19 oktober

20:00

De link zal gedeeld worden op https://brabant.jongedemocraten.nl/.