Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Interesse in het waterschap? Kom naar de informatieavond op 20 december

20 december 2021 op Zoom

In 2023 zullen er naast de verkiezingen voor de provinciale staten ook verkiezingen zijn voor de waterschappen. Zoals wellicht bekend, doet D66 niet zelfstandig mee aan deze verkiezingen maar steunen wij de partij Water Natuurlijk. ...

In 2023 zullen er naast de verkiezingen voor de provinciale staten ook verkiezingen zijn voor de waterschappen. Zoals wellicht bekend, doet D66 niet zelfstandig mee aan deze verkiezingen maar steunen wij de partij Water Natuurlijk. Naast D66 wordt Water Natuurlijk ook gesteund door Groenlinks en diverse politiek onafhankelijke organisaties op het gebied van natuur, milieu, erfgoed en recreatie. D66-leden die actief willen zijn rondom de waterschapspolitiek kunnen dit dan ook via deze partij doen.

In de aanloop naar nieuwe verkiezingen organiseert D66 Brabant daarom samen met Water Natuurlijk een informatieavond voor leden die interesse hebben om zich voor hun waterschap kandidaat te stellen, mee te denken over het programma of op een andere manier actief te zijn. Enkele sprekers zullen uitleg geven over de werkzaamheden binnen het bestuur van het waterschap en over hoe de procedures binnen Water Natuurlijk werken. Ook kunt u terecht met vragen.

Sprekers zijn:
Jac Hendriks, voorzitter Water Natuurlijk Noord-brabant
Karin van de Berg, fractielid Water Natuurlijk Brabantse Delta
Corinne Aerdts, fractielid Water Natuurlijk De Dommel
Suzanne de Zoeten, fractielid Water Natuurlijk Aa en Maas
Mado Ruys, namens Water Natuurlijk lid van het dagelijks bestuur in waterschap De Dommel
Ernest de Groot, namens Water Natuurlijk lid van het dagelijks bestuur in waterschap Aa en Maas
Dianne Schellekens, D66-lid en voormalig lid in het waterschap De Dommel

De avond zal plaatsvinden op Zoom. Dit op 20 december 2021 om 20:00.

Wilt u deelnemen aan deze avond? Stuur dan een email naar info@d66noordbrabant.nl en geef daarbij aan in welk waterschap je woont. Kort voor de avond zult u per email een Zoom link ontvangen.

20 december

20:00