Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

ARV D66 Noord-Brabant

Woensdag 7 oktober 2020

De ARV is verplaatst naar woensdag 7 oktober. Deze vindt, vanwege corona, online plaats. De aanvangstijd is 19:30. Om 20:00 zitten wij als bestuur klaar. Tijdens de ARV maken we bekend welke kandidaat de meeste ...

De ARV is verplaatst naar woensdag 7 oktober. Deze vindt, vanwege corona, online plaats. De aanvangstijd is 19:30. Om 20:00 zitten wij als bestuur klaar. Tijdens de ARV maken we bekend welke kandidaat de meeste stemmen heeft gekregen tijdens de e-voting voor de functie van penningmeester. De penningmeester kan dan meteen benoemd worden. Krijgt Samer Al-Balawneh voldoende stemmen als secretaris, wordt hij ook tijdens de ARV benoemd. Daarnaast zijn er twee nieuwe bestuursleden die de portefeuille communicatie op zich gaan nemen: Rosana Ribeiro en Liesbeth van der Heijden. Deze kersverse bestuursleden zullen zichzelf eveneens voorstellen tijdens de ARV. Heidag bestuur. In de zomer hebben we met het hele bestuur een Heidag georganiseerd. Tijdens deze Heidag hebben we ons eigen functioneren als bestuur geëvalueerd en zijn we bezig geweest met het opstellen van een visie. Uit deze visie zijn meerdere ambities voortgekomen die we tijdens de ARV zullen toelichten. Daarnaast is er aantal actualiteiten binnen onze regio die de aandacht van het bestuur vragen. Deze stand van deze zaken zal eveneens tijdens de ARV aan bod komen. Last but not least nemen we de begroting door.

Zie Facebookevenement op de pagina van D66 Noord-Brabant voor meer informatie omtrent toegang tot de online bijeenkomst.

7 oktober

19:30

Digitaal

Thema

Privé: Bestuur in de provincie

D66 wil een provincie die niet aarzelt met ingrijpen bij gemeenten die hun taken of beloften niet nakomen, of als gemeenten door onderlinge concurrentie dreigen het belang van de inwoners uit het oog te verliezen. De samenwerking dient dus gebaseerd te zijn op het feit dat samen meer kwaliteit wordt bereikt dan afzonderlijk.

Lees meer